De stokkendans en nog even oefenen…

Dinsdagmiddag  gingen we weer naar het centrum voor de kunsten .

Eerst kregen we weer dansen van Baardman en Mutsjongen. We hebben weer trhiller gedanst, maar veel van ons waren het vergeten. Maar uiteindelijk lukte het toch. Toen gingen we de stokkendans doen. Dat was ook even oefenen… Die dans doen we ook bij de voorstelling van Meet2learn .Toen hadden we pauze.

Daarna kregen we weer drama les van Martijn. Eerst gingen we doen dat Martijn de gek was en wij moesten hem nadoen. Daarna koos hij kinderen uit om zelf lekker gek te doen en de anderen moesten je nadoen. Daarna moesten we iets met een tennisraket doen.  Het tennisraket mocht alles zijn behalve een tennisraket. Toen gingen we iets in huis doen en de anderen moesten raden wat het was en het zelfde met een beroep..

En toen was het alweer afgelopen…