25 februari 2014 Drama

25 februari 2014 Drama

Vandaag was het een spannende dag , want er werd gefilmd voor een promo filmpje voor M2L. De les werd voor de tweede keer gegeven op het toneel van schouwburg ‘De Kring’. We hebben met drama een aantal ‘net als of’ oefeningen gedaan. Met een flesje moesten we uitbeelden dat deze heel zwaar was en bijna niet te tillen was.

Daarna mochten we met het flesje uitbeelden wat we wilden, maar het flesje mocht niet het flesje zijn. Dus bv tennisracket, honkbalknuppel, kam, tandenborstel enz.

We hebben ook door elkaar gelopen en op teken van Martijn moesten we vertragen of net doen of je op hete kolen loopt of lopen als een clown en robot. Je mocht elkaar niet aanraken. Tot slot moest Jamie een blouse omdoen en Marit de armen van Jamie spelen. De armen bewogen van wat Jamie vertelde. Dat was grappig om te doen.

Tot na de vakantie.