Improviseren!

Hallo allemaal,

Een nieuwe groep van M2L dit jaar erbij! Groep 5a van de Kroevendonk en 8 leuke kinderen van SO2 van de Mytylschool.

Afgelopen dinsdagmiddag zijn we in het CVK geweest en kregen we muziek van Hans en Martine. Martine die natuurlijk weer eens te laat kwam… (We hadden stiekem afgesproken dat we allemaal zuchtend ‘t”t’t’t’t’t’t’t zouden zeggen als ze binnen kwam!)

We gingen deze keer improviseren op muziek, bijvoorbeeld met xylofoons en klokkenspellen, erg knap! Ook mochten wij bij een verhaal geluiden  improviseren om het extra spannend te maken. We hebben ook nog naar het volkslied geluisterd van Bergen op Zoom en een spannende quiz gedaan, kortom: een leuke middag!

Er zijn een aantal kinderen die in 1 zin samenvatten wat hoe zij het hebben ervaren:

 

 

Ik vond de guiz heel erg leuk. Met vriendelijk groet Jadursan

 

We  hebben spellen  gedaan . Groeten Kayleigh

 

We hebben gezongen en geacteerd.  Groeten Robin

 

We hebben muziek en dat is best leuk.  Groetjes Denise

 

Hallo ik vond ales leuk maar de quiz het leukst.   Groetjes dina