Bospad openen!

Vandaag gingen we naar Visdonk, we hebben daar het bospad geopend. Waaronder het insecten hotel waar wij aan hebben gewerkt. Eerst gingen we luisteren naar een mevrouw die alles uitlegde. Daarna ging de wethouder een lintje doorknippen. Daarna gingen we naar het insecten hotel, dat werd door Cecile, Dionne, Sjen en Diantha geopend.

Daarna gingen we naar het T-huis en kregen we een snoepje en wat te drinken. Toen gingen we het bos in. Eerst kregen we een opdracht om in een vleermuizen hokje te kijken. Daarna moesten we een kunstwerk maken van takjes, blaadjes etc. Daarna gingen we jeu de boulen met dennenappels.

Daarna liepen we nog een stukje door het bos en toen kwamen we een speeltuin tegen waar we een kwartiertje hebben gespeeld.  Er was een glijbaan, een zandfabriek, een survivalding en een klim toestel. Daarna gingen we terug lopen naar de fietsen en het busje. Het was superduperkeileuk.